Gıda Bilimi

• Yazı boyutunu yükselt
  • Varsayılan yazı boyutu
  • Yazı boyutunu düşür

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen GiriÅŸ yada Kayıt.    Kayıp Parola?
Alta gitSayfa: 1
BAÅžLIK: sigorta
sigorta 6 Ay, 1 Hafta önce Karma: 0
ruhsatsiz bir is yerinde calisiyorum bu is yeri 08 01 2008 de acildi anitlar kurulu daha onay vermedi ve nasil oluyorda kimse kontrol etmiyor b unada sasiyorum mart ayi itibari ile 19 aydir burda calisiyorum ve en son maasim 2008 yilinin 5 ayinda nisan maasim yatti bankaya gecen sure icinde sadece 4000tl elden para aldimm yaklasik icerde 12.500 alacagim var sigortam maasim uzerinden yatmiyor maasim 1600 ama asgeri ucret uzerinden sigorta yatiyor ne yapmaliyim bilgi edinmek istiyorumm lutfennnn yardim ci olun sphoayy@hotmail.com tesekkur ederim
sphoay
sphoay
Yeni Gıdacı
Gönderiler: 1
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Cvp:sigorta 6 Ay, 1 Hafta önce Karma: 0
Ruhsatsız bir iş yerinde çalışıyorsanız sanırım mahkemeye verseniz bile birşey elde edemezsiniz.Bu durumda sözleşmeniz kaç tl üzerinden yapıldı yada sözleşmeniz var mı.Sözleşmeniz varsa orda yazan ücret üzerinden 19 aylık bir maaş talep edebilirsiniz.sigortanız da tüm küçük işletmelerde olduğu gibi asgari ücret üzerinden yatırılıyordur.Ben en çok bu kadar zaman para almadan içerde 12500 tl bırakarak neden hala orda çalıştığınıza takıldım...
selimesaglam
selimesaglam
Bronz Gıdacı
Gönderiler: 24
graphgraph

Cvp:sigorta 6 Ay, 1 Hafta önce Karma: 16
Arkadaşımın dediği gibi 10 ay gibi bir süre para ödemeyen ve ruhsatı olmayan bir işyerinin kahrı neden çekilir ki? Bu konulara çalışma bakanlığı bakıyor ve sözleşmeyi koydugunuzda önlerine oraya bir iş müfettişi yolluyorlar.3-5 ay sonra alacaklarınız hesabı yapılmıs olarak size ve işverene bir yazı gidiyor.Ödeme olmazsa iş mahkemesine başvuru yapın die bir öneri yazıp yolluyorlar.İş mahkemelerinde alacak davası olarak geçiyor ve harç başvuru gibi tüm ücretleri siz ödemek zorunda kalıyorsunuz.
brucella
brucella
BruCeLLa
Platin Gıdacı
Gönderiler: 218
graphgraph
Living is easy with eyes closed...

Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: ruhsan

Üye Girişi

Translate