Gıda Bilimi

• Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

GIDA BİLİMİ .COM'A NE OLDU BÖYLEE(BIRAZ CANLANALIM ARTIK)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: GIDA BİLİMİ .COM'A NE OLDU BÖYLEE(BIRAZ CANLANALIM ARTIK)

GIDA B​​İL​​İM​​İ .COM'A NE OLDU B​​ÖYLEE(BIRAZ CANLANALIM ARTIK) 13 Tem 2010 06:29 #5265

• İLHAMİST
  • Moderator
  • GDO\\\'YA HAYIR...
  • Gönderiler: 112
  • 
MERHABALAR UZUN ZAMANDIR İLGİLENEMİYORDUM SİTE İLE AMA GÖRUYORUMKI SİTE KENDI HALIN EBIRAKILMIŞ. VE HIC BIR ETKINLIK YOK PAYLASIM YOK

SİTEMİZ GİT GİDE SIRADANLAŞIYOR LUTFEN YÖNETICILER VE BIZLER BUNA BIR ÖNERI ÇÖZUM BULMAMIZ GEREKİYOR.

ELINIZDE OLAN VE PAYLAŞACAK BİLGİLERİ FORUMA ASALIM SAKLI KALMASIN

BIRAZ HEYACAN GELSIN NELER YAPILACAKSA YAPALIM- PAYLASALIM VE ÇOZUMU BULALIM.

GIDA BİLİMİ .COM GIDA ILE ILGILENENLERE REHBERDI!!!

ŞİMDİ NEDEN BÖYLE OLDU
KOLAY GELSIN.
GIDA LABORANTI
Son Düzenleme: 13 Tem 2010 06:50 Düzenleyen İLHAMİST.

Cvp: GIDA B​​İL​​İM​​İ .COM'A NE OLDU B​​ÖYLEE(BIRAZ CANLANALIM ARTIK) 20 Tem 2010 18:40 #5275

• foodeng23
  • Yeni Gıdacı
  • Gönderiler: 2
www.foodeng.wordpress.com..bakmanızı tavsiye ederim

Cvp: GIDA B​​İL​​İM​​İ .COM'A NE OLDU B​​ÖYLEE(BIRAZ CANLANALIM ARTIK) 21 Tem 2010 22:31 #5280

• İLHAMİST
  • Moderator
  • GDO\\\'YA HAYIR...
  • Gönderiler: 112
benım gıda bilimine ne oldu dıye alternatif site arayısı deildir. kendı sitemizi dah aiyi nasıl bır yere getiririz arayışı. lutfen siliiniz site adını!!!!!!!

foodeng23 yazan:
GIDA LABORANTI
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: brucella

Cvp: GIDA B​​İL​​İM​​İ .COM'A NE OLDU B​​ÖYLEE(BIRAZ CANLANALIM ARTIK) 29 Eki 2011 06:50 #5681

• aksuner
  • Gümüş Gıdacı
  • Gönderiler: 43
Sanırım artık forumlar paylaşım için pek tercih edilmiyor.

Cvp: GIDA B​​İL​​İM​​İ .COM'A NE OLDU B​​ÖYLEE(BIRAZ CANLANALIM ARTIK) 31 Eki 2011 18:39 #5683

• brucella
  • Platin Gıdacı
  • BruCeLLa
  • Gönderiler: 235
Sorun bence o değil, gözlemlediğim kadarıyla meslekle alakalı işte çalışan gıda mühendisi sayısı günden güne azalıyor.Bu nedenle ne çözülecek sorun var ne de bir paylaşım.Ya benim gibi mesleğimi yapamıyorum en azından bildiklerimi unutmayım diye takip edenler var ya da meslekle alakasız yerlerde yazanlar...Bankacılıkla alakalı bir forumda daha fazla gıda mühendisi bulma olasılığımız yüksek...
Gıda sektöründe çalışanların ise büyük kısmı yemek şirketlerinde personel yöneticiliği yaptıgı için foruma pek gerek kalmıyor.....
bilmiorum çok mu karamsar baktım olaya....
Living is easy with eyes closed...

Cvp: GIDA B​​İL​​İM​​İ .COM'A NE OLDU B​​ÖYLEE(BIRAZ CANLANALIM ARTIK) 31 Eki 2011 19:16 #5684

• aksuner
  • Gümüş Gıdacı
  • Gönderiler: 43
Dediğiniz gibi meslek ile alakalı çalışan mühendis sayısı günden güne azalmakta. Bu durum birazda sektöre yeni giren arkadaşların sektöre sahip çıkmamalarından kaynaklandığını düşünmekteyim. Kimse mesleğin zorluklarını çekmeden pozisyon ve amirlik beklemektedir. Bu kadrolar hiç bir mühendislik dalında elde edilemediğini düşünmekteyim. Sektör de bu kadar açık ve sıkıntı varken, sahip çıkılmaması da büyük ayıbımız olarak görmekteyim. Benim karamsarlığımda bu yöndedir.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: brucella
  • Sayfa:
  • 1
Yetkililer: ruhsan
Sayfa oluşturulma süresi: 0.71 saniye

Üye Girişi

Translate