Gıda Bilimi

• Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Birden fazla yerde çalışmak ve sigortalı sigortalı olmak
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Birden fazla yerde çalışmak ve sigortalı sigortalı olmak

Birden fazla yerde ​çal​​ı​​şmak ve sigortalı sigortalı olmak 09 Mar 2010 22:22 #5038

• erdogan982
  • Yeni Gıdacı
  • Gönderiler: 2
  • 
Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında bir fikir danışacaktım.Şimdi ben bir hastane yemekhanesi projesinde gıda mühendisi olarak çalışmaktayım ve sigortam yatıyor,yanlız belirtmek istediğim husus ben sorumlu yönetici olarak değil düzgıda mühendisi olarak görev almaktayım gıda mühendisleri odasından sorumlu yöneticilik belgesi almadım düz gıda mühendisiyim ve çalıştığım işyeri ile sözleşmem var.Benim soracağım konu ben işyerimde sorumlu yönetici değilim başka bir yerDe sorumlu yönetici olarak çalışma durumum var mı varsa çalışacağım 5 işyeri (60 BEYGİR VE ALTI) veya 1 işyeri(60 BEYGİR VE ÜSTÜ) çalışma durumunda ssk talebinde bulunmayı düşünüyorum sizce olur mu? ssk nın 5510 sayılı yasada olabilirliğini söylüyor sizlerinde yorumunu öğrenmek istiyorum

Cvp:Birden fazla yerde ​çal​​ı​​şmak ve sigortalı sigortalı olmak 11 Mar 2010 18:07 #5045

• alex
  • Platin Gıdacı
  • Gönderiler: 259
hastane ile sözleşmeniz olduğunu söylemişsiniz, çalışma gün ve saatleri belirtilmiş mi?
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.39 saniye

Üye Girişi

Translate