Gıda Bilimi

• Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

ANKARA KURUMSAL FİRMAMIZDA KALİTE VE HİJYENDE ÇALIŞACAK GIDA MÜHENDİSİ ARANIYOR.
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: ANKARA KURUMSAL FİRMAMIZDA KALİTE VE HİJYENDE ÇALIŞACAK GIDA MÜHENDİSİ ARANIYOR.

ANKARA KURUMSAL F​​İRMAMIZDA KAL​​İTE VE H​​İJYENDE ​ÇALI​​ŞACAK GIDA MÜHENDİSİ ARANIYOR. 27 Oca 2010 14:35 #4925

• ozlemtopcuacir
  • Yeni Gıdacı
  • Gönderiler: 2
  • 
Firmamızda kalite ve hijyen departmanında görevlendirilmek üzere denetim yapıp, eğitim verebilecek gıda mühendisi çalışma arkadaşları arıyoruz.

Bu personeller; Ankara merkezli çalışacak, bununla birlikte şehir dışlarında aktif araç kullanıp, denetim yapacaktır.

Başvurularınızı lütfen aşağıdaki maile yapınız,

Saygılarımızla.

Özlem TOPÇU ACIR
e-mail : Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir
Son Düzenleme: 27 Oca 2010 15:27 Düzenleyen ozlemtopcuacir.

Cvp:ANKARA KURUMSAL F​​İRMAMIZDA KAL​​İTE VE H​​İJYENDE ​ÇALI​​ŞACAK GIDA MÜHENDİSİ ARANIYOR. 28 Oca 2010 13:34 #4929

• food_eng
  • Bronz Gıdacı
  • Gönderiler: 22
firma ile bilgi verebilir misiniz?

Cvp:ANKARA KURUMSAL F​​İRMAMIZDA KAL​​İTE VE H​​İJYENDE ​ÇALI​​ŞACAK GIDA MÜHENDİSİ ARANIYOR. 28 Oca 2010 13:40 #4930

hangi konuıda bilgi istemektesiniz?

mailime yazıp yollarsanız iyi olur.

Cvp:ANKARA KURUMSAL F​​İRMAMIZDA KAL​​İTE VE H​​İJYENDE ​ÇALI​​ŞACAK GIDA MÜHENDİSİ ARANIYOR. 28 Oca 2010 13:46 #4931

• food_eng
  • Bronz Gıdacı
  • Gönderiler: 22
firma faaliyet konusu, adres bilgileri..vb konular
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.75 saniye

Üye Girişi

Translate