Gıda Bilimi

• Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Maalesef bende gıda teknikeriyim ve iş arıyorum...
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Maalesef bende gıda teknikeriyim ve iş arıyorum...

Maalesef bende g​​ıda teknikeriyim ve iş arıyorum... 22 Ağu 2010 14:37 #5300

• enise6937
  • Gümüş Gıdacı
  • Gönderiler: 51
  • 
Aydında ikamet ediyorum,kaç aydır iş arıyorum ama ne mümkün,gıda teknikeri arayan sayılı yer var oralardan da geri dönmediler.Eylülde kpss ye gircem ordan bir yereler girebilecek miyim çok merak ediyorum.ekmek aslanın midesinde artık.Teknikerlik dışındaki işlere bakıyorum artık yeter ki çalışayım diye...

Cvp:Maalesef bende g​​ıda teknikeriyim ve iş arıyorum... 26 Ağu 2010 22:33 #5308

• İLHAMİST
  • Moderator
  • GDO\\\'YA HAYIR...
  • Gönderiler: 110
neden malesef dıyorsun..öyle dersen daha çok zor duruma düşersin.yılmadan ve umudunu yitirmeden devam et. emin ol olacaktır...
GIDA LABORANTI

Cvp:Maalesef bende g​​ıda teknikeriyim ve iş arıyorum... 28 Ağu 2010 10:54 #5312

• enise6937
  • Gümüş Gıdacı
Maalesef diyorum çünkü sinir oluyorum 3 aydır iş arıyorum direk girip hemen işe başlayabilirim deli gi çalışabilim.ama artık torpil bile işlemiyor anlamadım ben nasıl bişey bu böyle.tanıdık diye gidiyoruz ya annemin ya babamın arkadaşıdır;ama olmuyo.ne bekliyolar ki bi gıda teknikerinden.4 tane serifikam var gıda teknikeriyimdil var bilgisayar var.normal bi gıda teknikeri nasıl olur şaşırdım artık ben ağzımla kuş tutmam gerekiyor galiba...

Cvp:Maalesef bende g​​ıda teknikeriyim ve iş arıyorum... 28 Ağu 2010 10:59 #5313

• enise6937
  • Gümüş Gıdacı
haa şunu söylemeyi unuttum:tabi deneyime bakıyolar.yeni mezun görünce de direk olumsuz bakıyolar.bu kızın veya oğlanın bilgileri tazedir biz onu daha iyi eğitiriz diye bakmıyolar.ya da en basitinden,bir haftada kaparsın işi nasıl ayapacağını yaa.insanlar çok acımasız.hayır seni işe almıcaklarsa olumsuz bişey de demiyolar,bekle dur artık.babamın bi lafı var"enginin gönlü olana kadar fakirin canı çıkarmış.":)valla doğru yaa...

Cvp:Maalesef bende g​​ıda teknikeriyim ve iş arıyorum... 28 Ağu 2010 16:36 #5314

• İLHAMİST
  • Moderator
  • GDO\\\'YA HAYIR...
  • Gönderiler: 110
San ayrdımcı olabilirm ancak aydınlıyım diyorsun. istanbulda olsa yardım ederdım..

ayrıca aydın iş sahasını bilmem gıd aşirketlerinin yoğun olduğu yerlerde iş bulma olanağını bulursun.

SENİ çok iyi anlıyorum..
GIDA LABORANTI
Son Düzenleme: 28 Ağu 2010 16:38 Düzenleyen İLHAMİST.

Cvp:Maalesef bende g​​ıda teknikeriyim ve iş arıyorum... 28 Ağu 2010 22:52 #5315

• enise6937
  • Gümüş Gıdacı
istanbulda olsam şimdiye bulmustum çoktan ama ailem artık yanlarında istiyor.ayrıca en son bi iş görüşmesi yaptım adam şu şleri yapcan falan dedi dil kursuna falan da gidiyorum kursun oldugu günler söylersin erken cıkarsın falan dedi bende umutlandım.arıcam sizi falan dedi 4 gün oldu aramıyor.en sonunda dayanamadım bugün aradım patronların konuşmaya fırsatları olmamış falan kusura bakmayın dedi ben siz kusura bakmayın rahatsız ettim dedim.sonra benle görüşen patron aradı on dk sonra gene umutlu konuştu ama şüpheleri varmış üstesinden kalkabilir mymiişim.beni kibar gördü ama ben her zorluğa razıyım.bakalım artıkkaç gün sonra döncekler
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.66 saniye

Üye Girişi

Translate